hf10417

Ny marknadschef i Uppsala

I början av oktober tillträdde Peter Hesselgren som marknadschef hos COWI Projektbyrån i Uppsala. Han ser fram mot nya kundkontakter och flera spännande projektuppdrag.

Peter Hesselgren är ingenjör med drygt 35 år i bygg- och fastighetsbranschen. Han har tidigare arbetat som bland annat projektchef, projektledare och projekteringsledare, både som anställd och i egen regi. Närmast kommer Peter från en roll som fastighetschef på Uppsala kommuns Industrihus.    
 

– Genom mitt stora nätverk vill jag göra COWI Projektbyrån ännu mer känt som en kompetent leverantör i Uppsala.

Arbetet handlar om att marknadsföra COWI Projektbyrån för nya kunder såväl som potentiella medarbetare. Peter är ödmjuk inför sin uppgift, han vet att det tar tid att bygga upp relationer.

– Företaget har under ett flertal år verkat framgångsrikt på uppdrag av Regionen, och på den vägen ska vi fortsätta. Dessutom tar vi nästa steg genom att bredda kundbasen för att bland annat kunna erbjuda varierade projekt till vår kunniga personal. Det tror vi kan attrahera även nya medarbetare, samtidigt som vi månar om att den personal vi redan har får den utveckling de behöver.

Peter strävar efter att vara framåtsyftande och lösningsorienterad. Han mår bra av att sprida glädje, så att också tunga dagar fylls av tillförsikt.

– Jag inspireras av diskussioner med andra människor som leder mina tankar vidare. Visst förstår jag att viss information behövs i skrift, men jag ringer hellre än mejlar. Och allra helst möts jag face-to-face.

Efter några veckor hos COWI Projektbyrån känner han sig varmt inkluderad.

– Det är en härlig stämning i företaget, vi presterar bra, har skickliga medarbetare och återkommande kunder. Den känslan vill jag överföra till andra.

« Alla nyheter