hf10417

Coronaviruset Covid-19

Coronaviruset Covid-19 fortsätter att snabbt spridas i världen och Sverige. COWI Projektbyrån ser mycket allvarligt på situationen och gör allt vi kan för att ta hand om våra medarbetare, kunder och samarbetspartners – samtidigt som vi ser till att hålla verksamheten igång och bidra till att hålla samhällshjulen rullande.

Som konsultföretag har vi många kontakter och samarbeten utanför våra egna kontor och vill ta vårt ansvar för att undvika snabb smittspridning. Vi har tills vidare valt att stoppa allt resande som inte är direkt affärskritiskt. När det gäller resor utomlands följer vi UDs rekommendationer vilket just nu innebär att vi inte reser till något land. Vi har även valt att tills vidare inte besöka externa konferenser, mässor och utbildningar.

COWI Projektbyrån erbjuder goda möjligheter för medarbetarna att jobba hemifrån, det betyder att de flesta av våra medarbetare kan fortsätta leverera som vanligt, även om de behöver arbeta från annan plats än våra kontor. För de av våra medarbetare som arbetar på våra kunders kontor, följer vi våra kunders riktlinjer och har en tät dialog kring hur vi bäst hjälps åt att undvika onödiga risker och smittspridning. Vi följer myndigheternas rekommendationer och håller oss hemma vid förkylnings- och influensasymptom.

COWI Projektbyrån följer utvecklingen noggrant och agerar i enlighet med internationella och nationella hälsomyndigheters rekommendationer. Tillsammans ska vi ta oss igenom den här tuffa situationen!

 

 

« Alla nyheter