hf10417

Nyheter

Östermalms saluhall återinvigd

19 mars, 2020

Östermalms saluhall är nu återinvigd efter att ha varit ett av COWI Projektbyråns största uppdrag någonsin. Projektet startade 2013 med en förstudie som sedan övergick till projektering och byggnation. I projektet ingick även det nya hotellet Dagmar, med 70 rum i lyxsegmentet, som invigs senare i vår. Projektet inleddes med bygget av den provisoriska saluhallen mitt … Fortsätt läsa ”Östermalms saluhall återinvigd”

18 mars, 2020

Coronaviruset Covid-19 fortsätter att snabbt spridas i världen och Sverige. COWI Projektbyrån ser mycket allvarligt på situationen och gör allt vi kan för att ta hand om våra medarbetare, kunder och samarbetspartners – samtidigt som vi ser till att hålla verksamheten igång och bidra till att hålla samhällshjulen rullande.Som konsultföretag har vi många kontakter och … Fortsätt läsa ””

Andrapris i Årets BREEAM-byggnad 2019

29 oktober, 2019

Den 11 oktober utdelades Sweden Green Building Awards 2019 på Vasateatern, där andrapriset för Årets BREEAM-byggnad gick till Hus 04 i Danderyds centrum. Bakom utmärkelsen, som beskrivs som Sveriges mest prestigefyllda pris för hållbart samhällsbyggande, står Sweden Green Building Council. Hus 04, certifierat med BREEAM-SE ver 2.0 Excellent, är ett nytt kontorshus vid torget söder om Danderyds … Fortsätt läsa ”Andrapris i Årets BREEAM-byggnad 2019”

Ny marknadschef i Uppsala

22 oktober, 2019

I början av oktober tillträdde Peter Hesselgren som marknadschef hos COWI Projektbyrån i Uppsala. Han ser fram mot nya kundkontakter och flera spännande projektuppdrag.Peter Hesselgren är ingenjör med drygt 35 år i bygg- och fastighetsbranschen. Han har tidigare arbetat som bland annat projektchef, projektledare och projekteringsledare, både som anställd och i egen regi. Närmast kommer … Fortsätt läsa ”Ny marknadschef i Uppsala”

Årets projektledare utsedd

21 oktober, 2019

Den 2 oktober på Talent Excellence Awards delade COWI ut priset till årets Projektledare inom samhällsbyggnad. COWI projektbyrån deltar i juryn genom Emma Eklöf. Vinnaren heter Malin Klintborg och juryns motivering lyder: Årets vinnare får priset utifrån hennes dynamiska engagemang att leda och driva projekt. Hon har som projektledare genomfört ett digitaliseringsprojekt som berör bland … Fortsätt läsa ”Årets projektledare utsedd”